Найкращі альтернативи PornHub

Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським одкровенням (чи прокляттям?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб сказати щонайменше. Серед усіх цих божевільних реакцій, люди справді мали цього року, особливо коли це стосується людей’’ сексуальні практики цього року. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я зробили за останні пару місяців. Однак один момент, який я ношу’ Я також вважаю, що наближається — принаймні в повному обсязі – — велика чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і сайт уже ніколи не був колишнім.

Це передісторія вражаючої події

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub насправді завжди був принаймні трохи суперечливим, незважаючи на те, що це найкраще місце для розваг для дорослих. Щоб бути щирим, багато хлопають по земній кулі’ Провідний сайт трубки є або складним, або, принаймні, переважно перебільшеним.

Проте після місяців стресу на MindGeek’’ сайт лідера. По-перше, заявка на видалення k * ddie porn із сайту отримала понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка скарг про те, що на веб-сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.

(Чесно кажучи, я ношу не розумію, наскільки правдивим є те, що я одягаю і не шукаю цього поганого

лайно. )На додаток до всього цього, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні демонструвати сексуальні звички без згоди. Завдяки довірі до веб-сайту нещодавно популярна преса відкинула, що призвело до того, що фірми, що займаються платіжними картками, заборонили клієнтам оплачувати витрати на матеріали на PornHub.Прочитати про www you pron com На сайті

Звичайно, інші великі проблеми, з якими насправді стикаються PornHub та інші канали, — це проблема кіберпіратства та копіювання. Тому з кожною з цих неприємностей у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub завантажив, що вони займалися “& ldquo; найповніші засоби захисту в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порнотитан мав і продовжуватиме план:

• запобігання неперевіреним обліковим записам додавання абсолютно нових матеріалів будь-якого типу

• закликаючи користувачів, які завантажують, підтвердити, сфотографувавшись зі знімком обличчя та іменем користувача

• позбувшись вибору завантаження великої кількості відео в системі

• видалення будь-якого типу та всього веб-вмісту, який насправді не був створений перевіреними клієнтами PornHub

Цей останній пункт був у методі, можливо, найдраматичнішим, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я зрозумів, що було багато скопійованих відео, але боже святий, це’ це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші улюблені соціальні мережі. за те, що вони не мають тих запобіжних заходів, які мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на таку суттєву зміну плану, я зрозумів, що я’’ м вид – занепокоєний– не через те, що r * pist та інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба запобігти регуляторному втручанню, яка може бути невдалою.

Навіть якщо це так, я б подумав, що абсолютно невинні люди позбулися своїх матеріалів і закрили мережі внаслідок усього цього.

Якщо залишити осторонь мій затяжний цинізм, то є привід відпочити –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Прямо тут’ це те, що вам потрібно шукати, а не PornHub

Хто знає що’ станеться з PornHub, але якщо відбудуться ще радикальні зміни або сайт миттєво закриється, я’’ ми вас охопили. Ось список із десяти привабливих веб-сайтів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть виступати як альтернатива PornHub без певного порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t розміщувати труби в будь-якому певному порядку, однак це може бути найефективнішим сайтом трубок, окрім PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порно, XVideos незабаром може стати найпопулярнішим у відеоканалах порно.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуюсь, що цей сайт абсолютно прийнятний. Як і всі інші порнографічні сайти, детально описані тут, цей набір містить потоки безкоштовного бруду для перегляду, а також’ Не бракує чудових завантажень, якими можна насолоджуватися. І з фактично десятьма мільйонами завантажень, можливо, ви більше ніколи не побачите жодного порно.

Черт, подумайте про це, швидше за все, ви ніколи не зайдете на будь-який інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо вам набриднуть записані відеокліпи –– якщо це’ певним чином це можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, якщо не тисячі спокусливих версій, готових принести вам естетичне задоволення –– принаймні, поки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Тепер ви не’ Вам не доведеться платити за витрати на порно, однак, коли справа доходить до цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги можливість заплатити готівкою за ці чудові фільми. Вибір чудовий, а висока якість, безумовно, сенсаційна, оскільки забезпечується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді є дивовижні 116 000+ відео, які підраховують із 7500 абсолютно новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як преміальний учасник, ви відкладаєте нескінченні завантаження, і ви’ матиму доступ до кількох найгарячіших вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ повторно підкреслив ціну,’надіньте t піт це. Плата за тридцять днів, безумовно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на місяць значно менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s підписка. Рік коштуватиме вам 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Мабуть, найкраща угода — отримати довічне членство, яке, безсумнівно, коштуватиме вам жахливих 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви це розглядаєте, ви’ по суті отримуєте необмежену кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. А тепер припустімо, що ви одягли’ я не хочу платити кожною готівкою. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити багато рекламних мереж порнозірок та неймовірний вибір зображень.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, територією, статтю та місцем розташування. Ще краще, використовуючи інноваційні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Безсумнівно, концепція полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви хотіли б побачити, але, як ви могли очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та планування різноманітних інших розпусних онлайн-завдань. Але, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Насправді існує незліченна кількість завантажень, і це’ це просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та приголомшливі GIF-файли.

І, звичайно, я зізнаюся, що я трохи обдурив, коли шукав одну з найбільш популярних категорій. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порнографії є ​​некатегоризована. Відчуття досить приголомшливе, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих сторінках.

Проте я припустив, що це досить широко, тому вирішив “& ldquo; формально зверніться до різноманітних інших бажаних категорій, які належать до аматорського відбору. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. справжні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, що вони цінують себе, пригнічені та нечисті.

(До речі, аматорські фільми складають близько п’ятдесяти відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І, щоб ви зрозуміли, існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив разом із пробним порно у стилі гонзо, яке має начебто сирого відчуття.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Просто зауважте: усі веб-посилання функціональні та не містять спаму, за винятком кнопки «Порноігри» –– що’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість дещо повна, але це’ частково через поєднання аматорської та спеціалізованої порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для нових масових кінофільмів, цей є ідеальною порносистемою для всіх видів дивних збоченців.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ У нас є групи на будь-який смак і більше, ніж просто звичайне, як-от анальна активність, секс із транссексуалами, дивне поєднання та порнографічні відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ, тому s ‘іменується & lsquo; екстремальний порнографія

. Майте на увазі, цей пошуковий фільтр, безперечно, запропонує вам різноманітне парне, дивне та дуже екстремальне порно. Очевидно, нічого з цього –– щодо, як я розумію ––не варто видаляти PornHub, але більшість відео тут можуть викликати у деяких людей жах.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена в минулому, після або під час вас’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені особливим, оскільки на ньому є ‘& lsquo; забавно, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, частина порнографії може бути трохи дивною, але деякі з них перетворюються на груди, нутрощі та горіх водночас.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Рухаємо далі. Ще один чудовий аспект цього каналу – це суттєві сторінки залучення спільноти. Існують онлайн-форуми, за допомогою яких учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має чат у реальному часі та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішна область для взаємодії. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, які підписуються щоразу, а ви’ відкриє для себе якийсь надзвичайно дивний і забавний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Якщо належним чином знято або записано початківцями, найвища якість переважної більшості цих безкоштовних порно відеокліпів часто має тенденцію бути найвищою.

Я не’ У мене немає точної інформації, але цей канал шукає мене так само, як серед більшості фільмів, навіть розміщених на веб-сайті. Перегляньте його та скажіть мені –– Я припускаю, що ви можете погодитися зі мною.

А якщо ви боїтеся, що під час відкриття веб-сторінки вас переповнять численні звернення, надіньте’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та пристроїв фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ наразі в тренді, що насправді було включено останнім часом, що’ користується популярністю, і завантаження можна швидко знайти.

Я ношу’ не розумію про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу за якістю, тривалістю відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Мені варто додатково торкнутися SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього сайту можуть не тільки створити власні канали, але й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести групу, тег, ключове слово чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Надайте цьому вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Коли мова йде про розробку, цей безкоштовний порно-сайт виглядає чисто, а матеріал багато в чому –– це’’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, на якому розміщено шведський стіл дурниці, ви’ на вас чекає грандіозна винагорода. Є терабайти сексуальних зображень і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони чудово впорядковані у безліч класифікацій, які мають бути привабливими практично для кожного відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, схоже, є набагато більше досвідченої еротики, тому в меню є ціла вкладка для порнозірок. Поряд з цим є розділ еротики, який організовує хвилю захоплюючих історій, які гарантують, що ваші враження від цього порноканал стануть ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, мені вдалося сказати, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ у мене забагато у вигляді додаткової метушні, що є приголомшливим для тих, хто хоче заскочити та піти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб заробити на цьому сайті’ s колекція пристроїв для перегляду сексу.

Кожен із найкращих фільтрів одним натисканням, як-от упорядкування результатів за тим, що’’ є новим, популярним нещодавно, традиційно та в тренді. Краще, за допомогою двох кранів ви можете отримати довільну колекцію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, ця система має легендарний контрольний список тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Дівчата з веб-камерою на YouJizz Live чудові, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є всі типи сексуальних братів і сестер, але я бачив, що ви’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Якщо вам захочеться клацати й крутитися, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є ще багато трубок, які можна відкрити та захопити.

Leave a Reply